№ з/п |
Предмет закупівлі |
Код КЕКВ (для бюджетних установ) |
Джерело фінансування |
Процедура закупівлі |
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі |
Примітка |
|
1 |
2 |
3 |
5 |
6 |
8 |
1 |
М’ясо, м’ясопродукти та продукти забою тварин |
1133 |
Місцевий бюджет |
Відкриті торги |
І квартал |
|
2 |
Продукти молочні та морозиво |
1133 |
Місцевий бюджет |
Відкриті торги |
І квартал |
|
3 |
Продукти молочні інші (кефір, сметана, ряжанка, згущене молоко) |
1133 |
Місцевий бюджет |
Запит цінових пропозицій |
І квартал |
|
4 |
Рибна продукція (риба заморожена та консерви рибні) |
1133 |
Місцевий бюджет |
Запит цінових пропозицій |
І квартал |
|
5 |
Культури овочеві |
1133 |
Місцевий бюджет |
Запит цінових пропозицій |
І квартал |
|
6 |
Овочі свіжі (цибуля, морква, буряк, капуста) |
1133 |
Місцевий бюджет |
Запит цінових пропозицій |
І квартал |
|
7 |
Вироби хлібобулочні, тістечка та здобні хлібобулочні вироби (батон, хліб) |
1133 |
Місцевий бюджет |
Запит цінових пропозицій |
І квартал |
|
8 |
Послуги їдалень |
1133 |
Місцевий бюджет |
Відкриті торги |
І квартал |
|
9 |
Послуги їдалень |
1133 |
Місцевий бюджет |
Запит цінових пропозицій |
І квартал |
|