Темпи реаліз
ації національного проекту «Нове життя»  в регіоні високо оцінили в Уряді

Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Ірина АКІМОВА у ході відеоселекторної наради щодо реалізації у 2012 році національного проекту «Нове життя – нова якість материнства та дитинства» висловила сподівання, що якість реалізації проекту на Сумщині буде така ж висока, як і його темпи.

«Ми маємо усі необхідні ресурси, аби здати перинатальний центр в експлуатацію до кінця поточного року», – наголосив Юрій ЧМИРЬ.

Сумщина і надалі демонструватиме високі темпи реалізації проекту, запевнив голова облдержадміністрації. Так, розробку та затвердження проектно-кошторисної документації буде завершено до 20 серпня – за півтора місяця замість задекларованих п’яти.

Нині погоджено медичне завдання на розроблення проектно-кошторисної документації для реконструкції будівель Сумського регіонального клінічного перинатального центру, підготовлено проект штатного розпису.

Технічне завдання на закупівлю медичного обладнання для дооснащення перинатального центру нині погоджується в Держінвестпроекті та Міністерстві охорони здоров’я.

Тендер на визначення генерального підрядника на виконання ремонтних робіт буде оголошено наприкінці серпня.

Для завершення реалізації проекту на Сумщині з державного бюджету передбачено 40 мільйонів гривень та 10 мільйонів гривень – з обласного бюджету.