20 листопада в малому залі міської ради відбулася зустріч представників влади зі студентським парламентом міста, однією з найбільш активно діючих громадських організацій, яка протягом трьох останніх років об’єднує найкращих  представників вищих навчальних і професійно-технічних закладів міста. Специфікою цієї організації є постійне оновлення членів, тож початком зустрічі стало знайомство новообраних представників студентського парламенту з виконавчою владою міста, зокрема, з керівниками тих її підрозділів,  з якими найактивніші представники молодого покоління можуть співпрацювати, втілюючи свої ідеї у життя.

Під час «круглого столу» члени студентського парламенту мали змогу ознайомитися із системою організації управління містом, аби й собі долучитися до цього процесу через проведення молодіжних заходів та акцій. А допомогли їм у цьому заступник міського голови з гуманітарних питань Тетяна Володіна, завідувач відділу у справах молоді та спорту Юрій Леміш, завідувач відділу культури і туризму Олена Шинкаренко, завідувач відділу організаційної та кадрової роботи Конотопської міської ради Андрій Левченко та завідувач сектору з питань внутрішньої політики Володимир П’явка.

Після чого хлопці та дівчата мали змогу переглянути документальний фільм про життя нашого міста і поставити своїм дорослим співрозмовникам будь-які питання, що стосуються всіх жителів Конотопа і молоді, зокрема. Наприклад, чи працюватиме оновлений фонтан, коли відчинить свої двері нова будівля початкової школи №7, які послуги жителям міста надає нещодавно відкритий центр культури та дозвілля  тощо.

Підводячи підсумки зустрічі, Тетяна Володіна зазначила, що співпраця влади і представників громади міста необхідна, оскільки спільними зусиллями набагато легше втілювати будь-які ідеї щодо покращення  життя конотопців, та запевнила, що міська влада завжди відкрита для спілкування з активними, розумними, креативними і талановитими представниками молоді. А завідувач відділу у справах молоді та спорту Юрій Леміш підвів підсумки святкування Дня студента, вручивши грамоти найкращим представникам вищих навчальних закладів міста.