20 березня, під головуванням керуючого справами виконкому Фалька Анатолія Петровича проведено нараду з головами квартальних комітетів, на якій було розглянуто 4 питання.

В роботі наради взяли участь: керуючий справами виконкому, заступник міського голови, керівники відділів та управлінь міської ради, начальник ветеринарного управління в м.Конотоп, заступник начальника сектору дільничних інспекторів міліції Конотопського МВ УМВС України в Сумській області, директор КП «Муніципалітет», старший майстер абонентської служби управління по експлуатації газового господарства м.Конотоп, представник ТОВ КП «Флора», приватний підприємець, що надає послуги по вивезенню сміття, дільничні інспектори міліції, представники засобів масової інформації.

Заступник начальника сектору дільничних інспекторів міліції Конотопського МВ УМВС України в Сумській області Селіверстов О.В. проінформував присутніх про виконання критичних зауважень, які були порушені на попередній нараді.

Під час виступу старшого майстра абонентської служби управління по експлуатації газового господарства м.Конотоп Плавка Л.Ф. керуючим справами виконкому було надано доручення надати до виконкому міської ради копії документів, в яких вказаний порядок нарахування оплати за спожитий газ мешканцям міста.

Головний спеціаліст відділу контролю міської ради Гладун Н.П. проінформувала присутніх про свою роботу в питанні захисту прав споживачів.

В ході свого виступу начальник управління ветеринарного управління в м.Конотоп  Радецький М.С. висловив слова подяки голові квартального комітету №1 Ковтун Н.С. за надану допомогу працівникам ветеринарної служби та звернувся до всіх голів квартальних комітетів про необхідність співпраці.

Керуючий справами виконкому Фалько А.П. звернув увагу на те, що необхідно провести роботу щодо висвітлення в ЗМІ інформації про інфекційні хвороби тварин та шляхи попередження розповсюдження захворювань.

Окрім цього, необхідно звернути увагу на якість перевірок м’ясних та молочних продуктів на продовольчих ринках міста.

В ході проведення наради головами квартальних комітетів також були порушені інші питання, на які працівниками відповідних служб були надані обґрунтовані роз’яснення.

По закінченню наради керуючий справами привітав іменинників серед голів квартальних комітетів та вручив Почесну грамоту міської ради з нагоди 60-річчя Ткаченко Антоніні Іванівні, голові квартального комітету №4.