kvartkomu22
22 серпня, під головуванням міського голови  Василя Дзеда проведено нараду з головами квартальних комітетів, на якій було розглянуто 5 питань.

В роботі наради взяли участь: керуючий справами виконкому, заступник міського голови, керівники відділів та управлінь міської ради, заступник начальника – начальник міліції з громадської безпеки Конотопського МВ УМВС України в Сумській області,  в.о.головного лікаря РайСЕС, заступник головного лікаря державного закладу «Відділкова лікарня ст.Конотоп на Південно-Західній залізниці», директор КП «Муніципалітет», приватний підприємець, що надає послуги по   вивезенню сміття, дільничні інспектори міліції, представники засобів масової інформації, голови квартальних комітетів.

На початку наради міський голова Василь Дзед вручив посвідчення і нагрудні знаки «Мати-героїня» 5 жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей.

Про організацію роботи дільничних інспекторів міліції на кварталах міста проінформував заступник начальника – начальник міліції з громадської безпеки Конотопського МВ УМВС України в Сумській області Віктор Калантаєнко.

Про соціально-правовий захист дітей в м.Конотоп проінформувала Алла Дем’яненко, завідувач служби міської ради у справах дітей.

Про якість води в громадських колодязях міста та вирішення питання щодо їх балансоутримування доповіла Олена Поляченко, в.о.головного лікаря РайСЕС.

Уході проведення наради головами квартальних комітетів також були порушені питання благоустрою доріг, на які працівниками відповідних служб були надані обґрунтовані роз’яснення.

По закінченню наради міський голова вручив Почесні грамоти ювілярам та привітав іменинників серпня.