baskirov20103
Від усього серця радий вітати усіх вас зі святами – Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!

Я вдячний усім мешканцям за довіру, розуміння та підтримку.

Озирнувшись, можна сміливо сказати, що рік був прожитий не дарма. Часом нам було дуже складно, але, незважаючи на це, ми активно працювали, аби реалізувати всі плани та задуми, намічені на 2013 рік. Рік, що минає збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав можливість не лише вистояти, а і створити необхідні умови для подальшого розвитку. Однак все, що було зроблено протягом року – зроблено саме завдяки вашому сприянню та підтримці!

Вірю, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному Любові та Віри. Подаруємо найдорожче і найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним.

Нехай звучать найкращі побажання, а новорічне диво стане частиною вашого  доброго настрою на увесь рік.

В ці святкові дні звідусіль з’їжджаються до рідної домівки рідні та близькі, навстіж відчинені ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть в серці почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди.

Тож хай об’єднаються в новому році всі добрі починання і звершення заради майбуття нашого міста, нашого краю!

Міцного вам здоров`я, достатку, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах і серцях!

З Новим роком та з Різдвом Христовим!

Щасливих вам, добрих і веселих свят!

З повагою,

секретар міської ради                                 М.О.Башкиров