orderu kvart tp

Події, які стались 4 березня, мабуть назавжди запам’ятаються родинам вісімнадцяти конотопців – військовослужбовцям частин Т0710 та Т0101 Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України. Адже саме цього дня вони отримали ордери на однокімнатні та двокімнатні квартири в новозбудованому житловому будинку, що по вулиці Успенсько Троїцькій, 87і. Почесну місію їх вручення урочисто виконав секретар Конотопської міської ради Тарас Омельченко.

Вітаючи власників нового житла, Тарас Павлович зазначив, що цей день є для них справжнім святом, адже вони не просто отримали власне житло у новозбудованому будинку, а стали господарями свого домашнього вогнища, біля якого на них завжди чекатимуть кохані дружини і діти, та заради захисту котрого чоловіки здатні зробити можливе і, навіть, неможливе.

Також Тарас Омельченко висловив слова вдячності Голові Державної спеціальної служби транспорту генерал-лейтенанту  Миколі Малькову за знайдену можливість в таких нелегкий час побудувати житло для своїх підлеглих.