molod za mur

27 березня в Конотопі відбувся молодіжний флеш-моб під назвою «Молодь Конотопщини за мир», в якому взяли участь більше 100 молодих людей. Ідея провести захід виникла в активістів громадської організації «Конотопський студентський парламент», яка об’єднує в собі представників всіх вищих та професійно-технічних навчальних закладів міста.

Студенти не змогли залишитися осторонь суспільно-політичних подій, що відбуваються в рідній країні, тож вони згуртувалися в соціальних мережах та в домовлений  час зібралися з державними прапорами України та з  саморобними плакатами з надписами «Ми за мир», «Україна єдина», на центральній площі міста.

Флеш-моб складався з двох дій – по першому звуковому сигналу молодь зібралась на спільне фото на східцях міського центру культури та дозвілля «Кінотеатр «Мир», а по другому – вишикувалась у слова «МИ ЗА МИР», на площі біля міського фонтану. Найбільш активну участь у акції взяли студенти та викладачі Конотопського Інституту СумДУ та Політехнічного технікуму КІСумДУ.  Приємно відзначити, що молодь Конотопа здатна до самоорганізації та не байдужа до подій, що відбуваються в Україні.