Протягом дня працівниками житлово-експлуатаційних підприємств виконувались роботи з утримання житлового фонду міста згідно заявок від мешканців з прочищення внутрішньобудинкових каналізаційних мереж, ревізія та ремонт внутрішньобудинкових водопровідних мереж та мереж опалення, ревізія та заміна запірної арматури, заміна вимикачів та лампочок на сходових клітинах та під під’їздами житлових будинків, ревізія електричних мереж в щитових, обстеження вентиляційних каналів, а також ведуться роботи з поточного ремонту покрівель дахів будинків багатоповерхової забудови міста.

Одночасно з даними роботами житловими підприємствами ведуться роботи по покосу зеленої зони прибудинкових територій.

Протягом дня працівниками комунального підприємства виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства виконувались аварійно-відновлювальні роботи на водопровідній мережі по вул.Кутузова,36, ліквідовано засмічення центральної каналізаційної системи по вулЗадесенка,3, та вул.Депутатська,92. Віновлено роботу фонтану на перехресті вул.Шевченка та пр.Миру.

Одночасно з даними роботами КП ВУВКГ ведуться роботи з підготовки об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.

КП «Теплогарант» в ході проведення підготовки теплового господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років ведуться роботи по заміні трубопроводів по пр.Миру,23,72, по вул.Клубній,97, роботи з монтажу газового обладнання на котел ВК-21 котельні по вул.Депутатській,105 та ремонт гірок на котлах НІІСТУ-5 по вул.Усп.-Троїцькій,37б, 87б.

Також проводяться гідравлічні випробування котельних та теплових мереж.

Одночасно з даними роботами КП «Теплогарант» ведуться роботи по покосу зеленої зони на підпорядкованих територіях.

ТОВ КП «Флора»:  завершені роботи  по  поточному ремонту вул.Лисенко (встановлено 7 шт. енергозберігаючих  ліхтарів);

виконувалися роботи по вивезенню сміття із урн;

виконувалися роботи по прополюванню квітників по пр.Леніна (пам’ятний знак голодомору);

 

ТОВ «Дорожник» виконувалися роботи із санітарного утримання територій.