muzika 2014
Однією з найяскравіших граней людського життя, безперечно, є музика – це неперевершений вид мистецтва. Звісно, кожен вид мистецтва                              є неповторним та захоплюючим, але музика – особлива дивина.

30 вересня та 1 жовтня 2014 року у Конотопській дитячій музичній школі №2 відбувся урочистий концерт, присвячений Міжнародному дню музики.

Під час заходу за високий рівень навчальних досягнень та особливі успіхи в 2013-2014 навчального році відбулось відзначення учня 3 класу Конотопської дитячої музичної школи №2 Іщенко Микити (фах сольний спів) стипендією  народного депутата України Ігоря Молотка.

Присутні на заході учні спеціалізованих шкіл №3 та №12 захоплено споглядали концертну програму, яка складалась з дитячих та викладацьких номерів та пізнавальної лекції викладача Ірини Мики. Учні мали змогу насолодитись чудовими номерами у виконанні учасників хору дитячої музичної школи №2, інструментального ансамблю викладачів «Бурлеск», дуету Загинайлової Карини та викладача Лілії Ганжи (фах фортепіано),  дуету учнів Морміль Олександри та Костенко Діани (фах кларнет), Степаненко Олександри та Коплик Юлії (фах гітара), Шевченко Альони та Гавриленко Поліни (фах фортепіано), Іщенко Микити, Тимошевської Катерини та Осадчої Анни (фах сольний спів), Тимошенко Ольги (фах скрипка), Бусилко Валерії (фах акордеон), Дяченко Нікіти (фах саксофон).