konkurs bib 2014
1 жовтня 2014 року з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек в приміщенні центральної міської бібліотеки ім.С.І.Пономарьова відбувся конкурс професійної майстерності бібліотечних працівників міста «Кращий бібліотекар   року».

В конкурсі взяли участь 5 бібліотечних працівників – по одному                  від кожної бібліотеки міста, що входять до складу Конотопської міської централізованої бібліотечної системи. Учасники конкурсу демонстрували власну майстерність у номінаціях «Візитівка», «Літературний ерудит», «Іспит на зрілість», «Літературний автограф», «Бібліотечна майстерність».

З привітальним словом до присутніх звернулася заступник  міського голови  Тетяна Шерудило, яка акцентувала на тому, що сьогодні імідж бібліотеки залежить від розуміння її працівниками своєї нової ролі в житті суспільства. Співпрацюючи з владою, бізнесом, закладами освіти, ЗМІ, іншими партнерами, бібліотеки стали центрами місцевих громад, а бібліотекарі – інформаційними навігаторами, фахівцями, від яких залежить освітній, культурний і технологічний рівень громадян. Тетяна Миколаївна вручила подяки та грамоти від міського голови кращим, за підсумками роботи в 2014 році, працівникам міської централізованої бібліотечної системи.

Переможцем конкурсу стала бібліотекар І категорії міської бібліотеки для дітей  філія №1 Тетяна Стеценко. Приз глядацьких симпатій отримала завідувач міської бібліотеки  для дорослих філія №2 Тамара Клюшник.

Голова журі, начальник відділу культури і туризму Конотопської міської ради Олена Шинкаренко, привітала всіх присутніх зі святом  та вручила подяки від відділу культури і туризму Конотопської міської ради,                а також нагородила учасників конкурсу дипломами та цінними подарунками.

Члени журі конкурсу відзначили високий рівень підготовки його учасників.

Гарного настрою всім присутнім додали пісні у виконанні Ганни Романенко.