У вівторок, 12 грудня об 10:00 в приміщенні міської ради: м.Конотоппр.Миру,8  (2 поверх, мала зала) будуть проведені громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації: «Детальний план території для будівництва комплексу регіонального полігону по складуванню побутових відходів з під’їзною дорогою у Конотопській міській територіальній громаді (за межами населеного пункту)»  та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

До громадських слухань можна приєднатися за посиланням:

https://meet.google.com/gxx-vrsj-dop

З проектом містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради за посиланням: https://konotop-rada.gov.ua/wp-content/uploads/2011/08/poiasniuvalna-zapyska_dpt.pdf

https://konotop-rada.gov.ua/wp-content/uploads/2011/08/zvit-pro-seo.pdf

Пропозиції громадськості надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу м. Конотоп, пр.Миру,8, до відділу містобудування та архітектури  або на електронну пошту arch-konotop@ukr.net.

Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій є в.о. начальника відділу містобудування та архітектури – Сидоренко Олена.