Під такою назвою 21 травня у міському будинку  культури «Зоряний» відбувся  звітний  концерт  народного вокального ансамблю «Рапсодія»(керівник  Олександр Єрьомін).

Музика… Вона  зачаровувала усіх, хто прийшов  на творчий звіт колективу, який знають і люблять не лише у нашому місті, але й за його межами.  Народний вокальний ансамбль «Рапсодія» – лауреат та переможець обласних, всеукраїнських та міжнародних  фестивалів. Свій високий рівень учасники колективу довели  під час  виконання  доволі непростих музичних творів.

  Репертуар  «Рапсодії» різноманітний і цікавий, бо всі пісні виконувались  в   сучасній оригінальній обробці.  Привітати і підтримати  «Рапсодію» прийшли і їхні друзі по цеху, а це:  хореографічний  колектив «Лілея» центру дитячої та юнацької творчості, інструментальний ансамбль «Дивертесмент» дитячої музичної школи №1, Олена Бондаренко, Олександр Лизько, Олена Максименко, вокальний ансамбль « Ад лібітум» Будинку науки і техніки залізничників.

Те, що творчий вечір пройшов на високому творчому рівні, свідчили бурхливі оплески, які довго не вмовкали. Тож, нехай щастить тобі, «Рапсодіє»!