Розпочались літні канікули. На дворі найяскравіша, різнокольорова, багатозвучна пора року. Для дітей вона є найулюбленішою. 7 червня 2015 року в позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Мрія» відбулося відкриття першої оздоровчої зміни. У церемонії урочистого відкриття брали участь заступник міського голови Шерудило Т.М., начальник у справах молоді та спорту Качура О.О. та спеціаліст відділу освіти Заярна Ю.М. Гості свята привітали дітей з початком роботи табору та побажали успіхів, гарного відпочинку.

Без перебільшення треба зазначити, що проведена дуже велика підготовча робота, завдяки умілій, системній та цілеспрямованій роботі директора оздоровчого табору Рибця Р.М. та педагогічного персоналу табору.

Перша зміна обіцяє бути цікавою і корисною. Вихованці табору матимуть можливість не тільки оздоровитись, брати участь у різноманітних розважальних заходах, а й займатись спортом, купатись та  вчитись плавати. Попереду приємні несподіванки, конкурси, ігри, змагання.

Бажаємо гарного відпочинку та оздоровлення для дітей!

Запрошуємо дітей на гарний літній відпочинок на ІІ та ІІІ зміну до позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Мрія»!