24 червня 2015 року під головуванням міського голови Дзеда Василя Івановича відбулася 64 сесія Конотопської міської ради шостого скликання, на якій було розглянуто 21 питання, за результатами яких прийнято 20 рішень.

В роботі сесії взяли участь 31 депутат міської ради, Конотопський міськрайонний прокурор  Сегида Сергій Миколайович, начальник Конотопського відділу управління служби безпеки України по Сумській області  Лопаткін Сергій Юрійович,  т.в.о. начальника Конотопського міськвідділу міліції  Гречка Володимир Євгенович, депутат Сумської обласної ради Доляр Григорій Янкелевич, члени виконавчого комітету міської ради, представники засобів масової інформації, політичних партій, громадських організацій та громадськості.

В ході роботи сесії депутати розглянули та прийняли ряд рішень з питань земельних відносин та соціального захисту населення, внесли зміни до Програми розвитку комунального підприємства Виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства на 2013-2015 роки, до міської Програми «Про відпочинок та оздоровлення дітей улітку 2015 року», до Плану діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, прийняли рішення про вступ міської ради до Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціації «Енергоефективні міста України» та затвердили план роботи міської ради на ІІ півріччя 2015 року.

Депутатами були встановлені ставки земельного податку на 2016 рік, ставки акцизного податку, встановлені окремі місцеві податки та збори, внесені необхідні зміни до міського бюджету та Програми соціально-економічного розвитку на 2015 рік.

Наприкінці сесії депутатами було прийнято рішення про проведення громадських слухань з питань перейменування назв вулиць та не підтримано рішення про продовження терміну дії договору оренди землі для ТОВ «Невський ринок».