20 жовтня у приміщенні Конотопської міської ради відбувся черговий прямий діалог влади з жителями міста під час «гарячої» телефонної лінії. НаGAR LINIY запитання конотопців відповідала заступник міського голови Шерудило Тетяна Миколаївна.

Цього разу на «гарячу» лінію звернулось 8 городян, які озвучили 9 проблемних питань, які їх хвилюють.

Питання стосувались відновлення автобусної зупинки маршрутного транспорту біля «4-го магазину», що по вул. Клубній, повірці теплового лічильника в будинку 54 по вул. Вирівській, незадовільного стану каналізаційних люків по вул Братів Радченків, 62 та вул. Ногіна, 3, прибирання тротуарів по вул. Генерала Тхора.

Також конотопці скаржились на відсутність освітлення в під’їздах  будинку 4, що по вул. Леніна, та спалення листя в межах міста.

На кожне звернення Тетяною Миколаївною було надано роз’яснення та доручення відповідальним фахівцям щодо вирішення вищезазначених питань.

Нагадуємо, що всі громадяни мають можливість поспілкуватись із представниками місцевої влади в телефонному режимі, довірити свої проблеми, поставити питання та висловити пропозиції за допомогою «гарячої» телефонної лінії, що відбувається кожного вівторка з 9 до 10 години. Телефон для зв’язку: 15-06.