11111Завдяки особистій підтримці міського голови м. Конотопа Артема Семеніхіна 

3 екіпажі конотопської станції юних техніків у складі обласної команди вперше візьмуть участь у  Всеукраїнських змаганнях учнівської молоді на Кубок України з авіамодельного спорту «Кубок Небесної сотні» (моделі повітряного бою).

Адже з ініціативи міського голови уперше за останніх 8 років було  зроблено суттєвий внесок у підтримку технічних видів спорту нашого міста, а саме оновлення матеріально-технічної бази авіамодельного гуртка Конотопської станції юних техніків. Для участі у змаганнях було придбано мотор «Фора 1,5» на бійцівську модель літака, що представить наше місто у класі F-2-І (дизельні двигуни 1,5 см).

«Завдяки цьому подарунку від міського голови наша команда зможе взяти участь у змаганнях у повному складі, інакше ми могли б позмагатися лише в частині представлених там класів. Нам надзвичайно приємно, що вище керівництво міста переймається проблемами дітей та їх позашкільної зайнятості. Тож щиру вдячність висловлюємо Артему Юрійовичу за його небайдужість», – зазначає керівник гуртка Георгій Борсяк.

Побажаймо ж команді авіамоделістів успіхів, та сподіваймося на перемоги,  які поповнять скарбничку спортивних здобутків нашого міста.Fora09D