chervona rutaНезабаром Конотоп перетвориться на музичну країну, адже вперше в нашому місті відбудеться відбірковий конкурс ХV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута – 2017». В цьому престижному конкурсі можуть взяти участь всі бажаючі. Основні номінації – популярна музика, рокова, акустична та український автентичний фольклор. Детальна інформація – на офіційному сайті фестивалю chervonaruta.info. Переможці відбіркових турів, які крім Конотопа пройдуть у 25 великих містах України змагатимуться за остаточну перемогу у столичному фінальному конкурсі, лауреатами якого у різні роки ставали – Олександр Пономарьов, Ірина Шинкарук, Павло Дворський, Наталка Могилевська, Ані Лорак, Катерина Бужинська та гурти – «Кому вниз», «Брати  Гадюкіни», «Мертвий півень», «Вхід у змінному житті», «Табула Раса», «Піккардійська терція»…

Маємо надію, що наші талановиті земляки гідно представлять Сумщину на «Червоній руті – 2017» і вийдуть на новий, більш високий мистецький рівень!

Запрошуємо всіх жителів міста 23 квітня на 11-00 годину до МБК «Зоряний» на відбірковий конкурс ХV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута – 2017», щоб на власні очі побачити народження нових українських зірок!