1Днями у нашому місті відбувся Всеукраїнський патріотичний фестиваль «Конотопська битва 2016». Ми зустрічали поважних гостей та звичайних туристів  з різних куточків України.

Безперечно, всі вони отримали масу задоволення, емоцій та вражень від фестивалю. Але кожен з них, навмисно, або мимоволі, оцінив наше місто з іншої точки зору, кожен зупинив свій погляд на загальному вигляді міста, зробив висновок з розвитку його інфраструктури, рівня культури, гостинності, любові та патріотичності його мешканців до своєї малої Батьківщини, результатів господарювання його очільників. Звичайно, для нас наше місто завжди прекрасне та неповторне. Але у ключовий момент відповідальність за  підтвердження цього статусу лягла на плечі управління житлово-комунального господарства. Не покладаючи рук, зрання до пізнього вечора, усі, хто дотичний до комунальної галузі, працювали на результат благоустрою міста, аби в кращих українських традиціях зустріти гостей, зробити їх перебування комфортним та справити гарне враження, закохати в себе з першого погляду, досягти  бажання повертатися сюди ще і ще не один раз.

По вулиці Клубній та в парку «Свобода» було облаштовано квітники. Тут треба віддати належне ПП Дідусев О.К. за оперативно та якісно виконані роботи. Активно здійснювався покос трави по всьому місту, відповідно до підпорядкованої території комунальних підприємств.

Останнім штрихом було проведення робіт по святковому оформленню міста з використанням державної символіки, облаштування святкової ілюмінації, забезпечення живлення в місцях проведення культурно-масових заходів. До всього цього долучилося КП «Флора» на чолі з В.Р.Яременко. Надзвичайно важливим та відповідальним було виконання робіт по благоустрою території на місці встановлення погруддя Г.Гуляницького. На відмінно з цим завданням справилася ТОВ ЖЕД «Південна», під керівництвом О. М. Ткаченка. КП «Флора» в парку «Свободи» було демонтовано постамент, який височів там з часів комуністичного минулого. Натомість на його місці встановлено Хрест, де в майбутньому буде зведено Храм Св.Івана-воїна, виконані роботи по благоустрою території. Ні на день не припинявся ямковий ремонт вулиць Успенсько-Троїцька, Шевченка та Клубна,  який виконувала філія «Конотопського райавтодору», під наглядом В.Д.Синиці.2

Всі ці роботи виконувалися під керівництвом заступника міського голови Тетяни Іноземцевої та начальника управління ЖКГ Григорія Павлюченка.

Дякуємо всім комунальникам (в тому числі: КРЕП «Центральне», ЖРЕП «Житлосервіс», ТОВ ЖЕД «Сім вітрів», КП «Муніципалітет», КП «Теплогарант», КП ВУВКГ, банно-пральному комбінату, КП КТУ, ПП «Магістраль – 2016», ЗАТ «Дорожник») за відмінно виконану роботу, за постійну «бойову» готовність на варті благоустрою міста, активну життєву та громадянську позицію, сумлінне виконання своїх обов’язків.

Все буде Україна!

347