oМіська рада запрошує підприємців та громадських діячів міста, що цікавляться питаннями відновлювальної енергетики, долучитися до ознайомчого візиту у Словакію!
Делегація формується управлінням економіки Конотопської міської ради у рамках комунікаційних заходів Програми підвищення енергоефективності міста у частині популяризації та розвитку альтернативних джерел енергії.
На учасників подорожі чекають відвідування таких словацьких міст, як Кежмарок, Требишов, Гнуштя та Мала Трнья, де вони познайомляться з сучасними та енергоефективними системами теплопостачання, виробництвом енергії з альтернативних джерел, новітніми способами утилізації відходів енергетичної галузі та європейською практикою регулювання сфери енергетики з боку держави.
Візит запланований у перших числах грудня місяця поточного року. Програма передбачає перебування учасників на території Словацької Республіки протягом 2 днів (1 ніч у готелі м.Мала Трнья), подорож відбудеться у комфортабельному мікроавтобусі, під час маршруту передбачені зупинки для перепочинку.
Програма не передбачає покриття витрат, орієнтовна вартість для одного учасника 250 євро. Учасникам надаватиметься консультативна допомога  при оформленні візових документів.
Тож, якщо ви зайняті у сфері енергетики чи теплопостачання, чи тільки плануєте цим займатись, або ж просто цікавитесь даними питаннями, то запропонована поїздка буде для вас корисною та пізнавальною.
Контактні телефони: 6 61 66, 2 63 75.
Усіх зацікавлених осіб просимо надавати заявки на електронну адресу ekonomkonotop@ukr.net (зазначивши ПІП та контактний мобільний телефон). Поспішайте, кількість місць обмежена!