IMG_037019-20 листопада в спортивному комплексі «Імпульс» міста Шостка пройшов перший груповий тур відкритого Чемпіонату з гандболу серед жіночих аматорських команд України «Слобожанщина».

В даному чемпіонаті приймало участь вісім жіночих команд з різних регіонів України, а саме команди з міст Києва, Харкова, Шостки, Зіньків Полтавської області, Сквира Київської області, збірна команда Дніпропетровської області, команда з міста Овідіополя Одеської області та жіноча команда ГК «Конотоп».

Команди розбиті на дві підгрупи, наші землячки змагаються в групі з командами з міста Києва, Сквири та Шостки. За схемою проведення змагань команди зіграють по два тури в групах та два тури з’їздні, грають з командами з іншої групи.

В місті Шостка ГК «Конотоп» провів дві гри вигравши у команд з міста Сквира 24:10 та з міста Шостки 11: 9, команда з міста Києва не приймала участь у турі, отримала три поразки. Після першого туру наші землячки займають друге місце, пропустивши вперед команду з міста Овідіополя, які в своїй групі також перемогли всі команди.

В грудні місяці відбудеться з’їздний тур , який буде прийнятий в нашому місті. Дату і час буде проведення повідомлено додатково!