dc23 березня 2017 року у приміщенні центральної дитячої бібліотеки відбувся ІІ етап обласного конкурсу «Найкращий читач міста» в рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2017».

З впевненістю можна сказати, що зацікавленість до конкурсу з кожним роком зростає.  В конкурсі приймали участь учні 6-7 класів шкіл міста, він проходив у вигляді пізнавально-розважального заходу та супроводжувався творчими виступами юних читачів. Програма складалася з декількох видів завдань: представлення улюбленої книги та виконання тестових завдань.

Під час виступів діти проявляли фантазію, ерудицію, креативність та артистичні здібності. Як виявилося, наші конкурсанти – справжні гурмани, адже вони представляли різножанрову літературу. Святкову атмосферу  на заході створювали вихованці дитячої музичної школи №2 Альона Шевченко та Анна Осадча (керівник Вікторія Осташко).

Наприкінці заходу компетентне журі визначило найкращих читачів міста. Тож переможцями стали: Дорошенко Катерина, учениця 6 класу спеціалізованої школи №2 та Спаська Вероніка, учениця 7 класу загальноосвітньої школи №13.

Переможці міського конкурсу візьмуть участь у ІІІ етапі обласного туру конкурсу «Книгоманія-2017», що відбудеться у місті Суми в обласній бібліотеці для дітей 26 квітня 2017 року.

Кожний учасник отримав подяки, дипломи та гарний подарунок на згадку про участь в конкурсі – книгу.