Відповідно до наказу управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації від 30.03.2017 № 146-ОД «Про проведення обласного конкурсу з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2018 рік» з 30 березня 2017 року було оголошено обласний конкурс з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2018 рік (далі – Конкурс).

Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі протягом місяця з дня опублікування цього оголошення на сайті Сумської обласної державної адміністрації, а саме: з 30 березня до 03 листопада 2017 року щоденно, крім суботи та неділі з 8-00 до 17-15 години, п’ятниця з 8-00 до 16-00 години за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 29, каб. 65.

Проекти для участі у конкурсі можуть подати: інститути громадянського суспільства, які діють в Сумській області, є юридичними особами та зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу, за умови, що інститут громадянського суспільства бере участь у співфінансуванні проекту в розмірі не менше як 25 відсотків необхідного обсягу фінансування. Внесок для виконання проекту може здійснюватися у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі як оплата вартості приміщення, техніки, обладнання.

Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Наказом встановили граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту, що подається для участі у Конкурсі, у сумі до 100 000,00 гривень (сто тисяч гривень 00 копійок).

Перелік пріоритетних завдань, на розв’язання яких мають бути спрямовані проекти інститутів громадянського суспільства, умови конкурсу та аплікаційні форми, за якими повинні бути подані проектні пропозиції розміщені на сайті Сумської обласної державної адміністрації (http://sm.gov.ua/ru/) розділ «Молодіжна політика» – розділ «Конкурс проектів».o