IMG_8756Урочистості з цієї нагоди відбулися 6 червня в МБК «Сучасник». Того дня в залі будинку культури зібралися члени конотопського осередку НСЖУ, журналісти за покликанням, ветерани журналістики, а також працівники місцевих друкованих, телевізійних ЗМІ та інтернет-ресурсів.

Від імені міської влади журналістів привітала секретар Конотопської міської ради Олена Багрянцева. Вони побажали винуватцям свята гострого пера, натхнення та вдячних слухачів, глядачів і читачів та вручили відзнаки з нагоди Дня журналіста.

Зі словами привітання до присутніх звернулася й голова Конотопської міськрайонної організації НСЖУ Тетяна Голобурда, яка закликала членів організації об’єднуватися, підтримуючи один-одного, та не зраджувати кращим традиціям обраної професії.

Гарного настрою учасникам заходу додали хореографічні та вокальні номери. За задумом організаторів, під час урочистостей свої таланти змогли продемонструвати й члени конотопського осередку НСЖУ.

Святкуючи професійне свято, журналісти не забули згадати й про своїх колег, які, на жаль, вже пішли у Вічність, вшанувавши їхню світлу пам’ять хвилиною мовчання, зокрема й Заслуженого журналіста України Галини Ільченко, яка померла саме 6 червня.