Служба зайнятості постійно запроваджує нові підходи до обслуговування клієнтів. Серед них – портал Державної служби зайнятості, який дозволяє користувачам отримувати частину послуг служби дистанційно.

Так в Україні набуває популярності новий сучасний сервіс для осіб, що шукають роботу «Електронна черга реєстрації безробітних». Такий електронний сервіс спрощує комунікацію між шукачами роботи та службою зайнятості. Тепер клієнт служби зайнятості має змогу “з дому”скористатися даним сервісом для запису на індивідуальний прийом до фахівця без попереднього відвідування центру зайнятості. Такими прийомами можуть бути первинний прийом (реєстрації у центрі зайнятості) або отримання консультацій з питань: сприяння працевлаштуванню; вибору професії; профнавчання; профорієнтації; тимчасової зайнятості; юридичних аспектів у сфері зайнятості, тощо.

За допомогою електронної черги реєстрації безробітних можна самостійно записатися на відвідування до фахівця будь-якого Центру зайнятості країни. У разі, якщо особа зарезервувала для себе час, їй не потрібно отримувати талон на відвідування у центрі зайнятості.

Під час реєстрації можна отримати інформацію про необхідні документи. Послуга електронної черги доступна громадянам з 13 січня 2017 року на порталі Державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua) через рубрику “Електронні послуги” і вибір функції “Електронна черга реєстрації безробітних”.

Електронна черга – це швидко і зручно!  Цінуйте свій час – користуйтеся новими опціями, створеними саме для Вас!

Конотопський МРЦЗ