36-Й ШЛЯХО – ВІДНОВЛЮВАЛЬНИЙ ЗАГІН  ДЕРЖАВНОЇ СПЕЦІАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ТРАНСПОРТУ ПРОВОДИТЬ НАБІР ГРОМАДЯН ЧОЛОВІЧОЇ СТАТІ ПРИЗОВНОГО ВІКУo

Грошове забезпечення військовослужбовців в місяць складає від 6500 гривень в залежності від посади, крім того надається щорічна матеріальна допомога на вирішення соціально – побутових питань та матеріальна допомога на оздоровлення в розмірі однієї заробітної платні кожна.

Під час проходження військової служби за контрактом надається можливість отримання нових спеціальностей в навчальних закладах Державної спеціальної служби транспорту.

До виконання завдань за призначенням в зоні проведення ООС військовослужбовці які проходять військову службу за першим контрактом направляються за власним бажанням. В бойових діях особовий склад військової частини участі не приймає, а виконує завдання щодо охорони об’єктів національної транспортної системи, де бойові дії не ведуться.

Лікування військовослужбовців проводиться безкоштовно.

Особовий склад військової частини приймає активну участь в спортивних змаганнях міста і району, та серед підрозділів Державної спеціальної служби транспорту.

За більш детальною інформацією звертатись за адресою 41600  Сумська обл.,  м. Конотоп, вул. Клубна 87.

Начальник групи по роботі з військовослужбовцями

за контрактом Буланий Олексій Іванович

0939023204, 0979950381.

Старший інструктор групи по роботі з військовослужбовцями за контрактом Гуринець Олександр Миколайович

0936472262,0683195807.