25 листопада 2020 року о 14.00 в приміщенні виконавчого комітету Конотопської міської ради (пр. Миру, 8, 2 поверх, велика зала засідань) відбудеться відкритий захист конкурсних пропозицій.
Даний захід відбудеться з суворим дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).
При вході в залу буде проведено температурний скринінг, результати якого буде занесено у відповідну відомість з підписами, здійснюватиметься обробка рук, до зали можна буде увійти лише при наявності особистих засобів захисту, також здійснюватиметься суворий контроль за кількістю людей, що одночасно знаходитимуться в приміщенні зали, та за розміщенням членів конкурсної комісії і доповідачів.
Просимо інститути громадянського суспільства, що є учасниками конкурсу, із розумінням поставитися до карантинних вимог та запрошуємо не більше ніж по 2 представники від одного інституту громадянського суспільства. Засоби масової інформації просимо відвідати захід лише відео, фото оператору.
Всі бажаючі зможуть переглянути захист проектів онлайн у вільному доступі в мережі фейсбук.
Додатково повідомляємо, що склад конкурсної комісії було переглянуто і зменшено з 19 до 14 осіб з метою виконання норм постанови Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 р. № 1100 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641», якою встановлено обмеження до 20 осіб на всі заходи.
Контактна особа: Начальник відділу  секретар комісії Качура Ольга Олегівна,
тел. 096-174-93-24.
Начальник відділу у справах молоді та спорту