3 лютого 2021 року новообраний міський голова Артем Семеніхін, тимчасово виконуючий обов’язки першого заступника міського голови Світлана Самсоненко та начальник управління соціального захисту населення Конотопської міської ради Оксана Розанова привітали жительку нашого міста Плотникову Любов Іларіонівну з 100-річним ювілеєм та вручили ювілярці  грамоту від Сумської обласної державної адміністрації, пам’ятну адресу, квіти та подарунки від Конотопської міської ради.

Любов Іларіонівна народилась у м.Ілек Оренбуржської області в сім’ї робітників. Закінчила сім класів. У 1939 році закінчила дворічну медшколу і пішла працювати медичною сестрою. З 1939 по серпень 1941 пройшла  курси молодого  бійця,  а  з 1942 року пішла на фронт у якості санінструктора. Брала участь у боях на Курській Дузі, визволяла Білорусію, Україну, в тому числі і Сумщину. Любов Іларіонівна працювала медичною сестрою в поліклініці Конотопського електромеханічного заводу.

Впродовж 10 років працювала в громадській організації  ветеранів війни і праці. Була учасником хору ветеранів.

Нагороджена орденом “Вітчизняної війни” II ступеню, Орденом “За мужність”, медаллю “За Перемогу над Німеччиною”, ювілейними медалями, відзнаками “Відмінник охорони здоров’я”, учасник бойових дій, ветеран праці.