012
30 січня в малому залі міської ради під керівництвом міського голови Василя Дзеда відбулось засідання виконавчого комітету Конотопської міської ради, в ході якого було заслухано інформацію завідувача загального відділу Тетяни Іноземцевої про підсумки роботи виконкому з розгляду звернень громадян у 2011 році.

Тетяна Григорівна в своєму виступі наголосила, що своєчасний розгляд звернень громадян, оперативне вирішення порушених у них питань, задоволення законних вимог громадян, поновлення порушених конституційних прав та запобігання у подальшому таких порушень є одним з основних завдань виконавчого комітету міської ради. Протягом 2011 року до виконавчого комітету міської ради надійшло 2456 звернень: 1462 письмових та 994 усних. В цих зверненнях було порушено 3018 питань. За результатами розгляду 1435 питань вирішено позитивно, на 1494 надані роз’яснення відповідно до чинного законодавства та 89 питань перебуває на контролі виконання. Керівництвом виконавчого комітету міської ради особлива увага приділяється організації особистого прийому громадян, як в будівлі адміністрації, де для цього спеціально облаштовано приміщення громадської приймальні, так і прийом за місцем проживання та трудової діяльності громадян.

Після обговорення основного питання члени виконкому розглянули та погодили запропоновані структурними підрозділами міської ради інші проекти рішень.