narada
21 серпня у приміщенні Конотопської міської ради відбулася нарада при першому заступнику голови Сумської ОДА В.І. Чернявському з питань перспектив діяльності промислових підприємств міста Конотоп та наповнення ними державного і місцевого бюджетів у другому півріччі 2012 року. Участь у заході взяли начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Сумської обласної державної адміністрації С.Г. Крестенков, міський голова Конотопа В.І.Дзед, його заступники,  секретар міської ради М.О.Башкиров, керівники управлінь та відділів міської ради. А також в.о. начальника Конотопської ОДПІ О.В.Дерев’янко, в.о. прокурора Конотопської міжміської прокуратури В.І.Довгаль, в.о. начальника управління  Пенсійного фонду України в м.Конотоп та Конотопському районі Т.І.Вощана та керівники  заводів і підприємств нашого міста.

 

До порядку денного наради було внесено два головних питання: про наповнення міського бюджету у І півріччі 2012 року, про що присутніх поінформував міський голова В.І.Дзед, та про надходження до міського бюджету від плати за землю, про що розповіла заступник міського голови С.Д.Тимошенко. А в.о. начальника управління  Пенсійного фонду України в м.Конотоп та Конотопському районі Т.І.Вощана ознайомила присутніх на нараді зі станом наповнення бюджету управління  Пенсійного фонду України в м. Конотоп та Конотопському районі протягом 7 місяців 2012 року.

Підсумовуючи нараду, перший заступник голови Сумської ОДА В.І. Чернявський зазначив, що наповнення міського бюджету залежить від трьох важливих складових: роботи промислових підприємств, ефективності діяльності малого та середнього бізнесу, внесок якого у бюджет Конотопа становить 23%, та від надходжень за рахунок плати за землю. Віктор Іванович висловив сподівання, що після цієї наради всі проблемні питання, пов’язані з наповненням міського бюджету, будуть вирішені в робочому порядку. Це дозволить нашому місту в другому півріччі 2012 року зайняти дещо вищу позицію серед міст області за рівнем наповнення міського бюджету.