4 червня у приміщенні Конотопської міської ради відбувся черговий прямий діалог влади з жителями міста під час «гарячої» телефонної лінії. На запитання мешканців міста відповідав керуючий справами виконкому Фалько Анатолій Петрович.

Протягом години надійшло 9 звернень мешканців міста Конотоп, в яких порушувалися питання стосовно спилювання дерев, продовження ямкового ремонту дорожнього покриття, просідання землі біля під’їзду в результаті сильних дощових опадів, поганої якості водопровідної води, періодичності вивозу сміття з баків, що розміщені в приватному секторі, благоустрою території після розриття та ряду інших питань.

На кожне звернення Анатолієм Петровичем було надано вичерпні відповіді та доручення відповідальним фахівцям щодо усунення недоліків.

Нагадуємо, що всі громадяни мають можливість поспілкуватись із представниками місцевої влади в телефонному режимі, довірити свої проблеми, задати питання та висловити пропозиції за допомогою «гарячої» телефонної лінії, що відбувається кожного вівторка з 9 до 10 години. Телефон для зв’язку: 15-06.