pokis travu
ТОВ КП «Флора» виконувалися роботи:

– покіс трави на пр.Миру в центральному парку культури та відпочинку;

– посів квітів на клумбах на Бульварі;

– обкопування саджанців дерев на вул.Бр.Радченків;

– утримання мереж вуличного освітлення міста (замінено 16 ламп розжарювання).

ТОВ «Дорожник» виконувались роботи з санітарного утримання територій. Проводились роботи з вапняного фарбування бордюрів по вул.Бр.Радченків. Виконувались роботи з вивезення сміття з урн по місту.

Філією Конотопський райавтодор виконувались роботи з ямкового ремонту дорожнього покриття по вул.Леніна, пл.Конотопських дивізій, вул.Батуринській та вул.Вирівській.

Протягом дня працівниками житлових підприємств виконувались роботи з утримання житлового фонду міста, вивезенню сміття з прибудинкових територій та дорожнього змету з центральних вулиць міста, покосу зелених зон, фарбуванню бордюрів, опор електричних мереж, стовбурів дерев, урн, а також роботи по прибиранню об’єктів культурної спадщини міста, в тому числі:

КРЕП «Цетральне» виконувались роботи згідно заявок від мешканців з прочищення внутрішньобудинкових каналізаційних мереж, ревізія та ремонт внутрішньобудинкових водопровідних мереж, заміна вимикачів та лампочок на сходових клітинах та під під’їздами житлових будинків багатоповерхової забудови, обстеження ливневих труб, вентиляційних каналів та покрівель дахів житлових будинків.

Також працівниками даного підприємства проводились роботи по покосу зеленої зони по вул.Клубній, пр.Миру, по вул.Успенсько-Троїцькій, роботи з прибирання та вивезення дорожнього змету по вул.Клубній, роботи по фарбуванню бордюрів по вул.Бр.Радченків, а також роботи по фарбуванню сміттєзбиральних урн.

ЖРЕП «Житлосервіс» виконувались роботи згідно заявок від мешканців з прочищення внутрішньобудинкових каналізаційних мереж, ревізія та ремонт внутрішньобудинкових водопровідних мереж, заміна вимикачів та лампочок на сходових клітинах та під під’їздами житлових будинків багатоповерхової забудови, обстеження вентиляційних каналів та  покрівель дахів житлових будинків.

Також працівниками даного підприємства проводились роботи по покосу зеленої зони по пр.Леніна, по фарбуванню бордюрів, стовбурів дерев, опор електропередач по вул.Успенсько-Троїцькій.

ТОВ ЖЕД «Південна» виконувались роботи згідно заявок від мешканців з прочищення та ревізії внутрішньобудинкових каналізаційних мереж, ревізія та ремонт внутрішньобудинкових водопровідних мереж, обстеження ливневих труб та покрівель дахів житлових будинків, а також обстеження вентиляційних каналів.

Також працівниками даного підприємства проводились роботи по покосу зеленої зони по вул.Лісового та по вул.Клубній, роботи по фарбуванню стовбурів дерев та бордюрів по вул.Генерала Тхора.

Також ТОВ ЖЕД «Південна» виконувались роботи з косметичного ремонту об’єктів меморіального комплексу Вічної Слави по вул.Бр.Радченків.

ТОВ ЖЕД «Сім вітрів» виконувались роботи згідно заявок від мешканців з прочищення внутрішньобудинкових каналізаційних мереж, ревізія та ремонт внутрішньобудинкових водопровідних мереж, заміна вимикачів та лампочок на сходових клітинах та під під’їздами житлових будинків багатоповерхової забудови, обстеження ливневих труб та покрівель дахів житлових будинків, а також обстеження вентиляційних каналів та ремонт козирків входів до під’їздів та підвальних приміщень.

Також працівниками даного підприємства проводились роботи по покосу зеленої по вул.Клубній та роботи по прибиранню об’єктів культурної спадщини міста.

Протягом дня працівниками комунального підприємства виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства виконувались  роботи з ремонту водорозбірної колонки по вул.Волочаївській, ліквідовано засмічення центральної каналізаційної мережі по вул.Бр.Радченків, 64, пр.Миру,61 вул.Маяковського,8б та вул.І.Франка,51.

КП «Теплогарант» в ході проведення підготовки теплового господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років ведуться роботи по заміні трубопроводів по пр.Миру,41,54 та по вул.Ногіна,7, та гідравлічні випробування котельних, та теплових мереж.