aksia zbir
22 серпня в приміщенні Конотопської міської ради відбулась зустріч ініціативної групи у складі представників міської влади та Сумського обласного благодійного фонду «Тепло сердець» щодо початку в місті акції «Підтримаймо Збройні Сили України разом!».

В ході зустрічі сторони домовилися про співпрацю, обговорили умови проведення акції, та спланували перші спільні дії покликані на популяризацію акції серед населення.  Також , було оглянуто та спільно опломбовано перші 10 скриньок, що будуть розміщені в закладах торгівлі нашого міста з метою збору коштів для потреб конотопців, що несуть службу в зоні АТО.

«Акція має на меті збір коштів для придбання речей, що є найнеобхіднішими нашим землякам, що знаходяться в зоні АТО» – повідомив директор Сумського обласного благодійного фонду «Тепло сердець» Едуард Ярошенко.

Міська влада вже провела переговори з рядом приватних підприємців про встановлення в їх закладах відповідних скриньок, також сьогодні було розміщено перші скриньки в магазинах міста. Тож шановні конотопці не залишайтесь байдужими до долі наших відважних та мужніх героїв, які захищають кордони на сході України. Допоможемо армії разом.