6 січня у приміщенні Конотопської міської ради під час «гарячої» телефонної лінії відбувся черговий прямий діалог влади з жителями міста. Наburd запитання городян відповідав заступник міського голови Максим Олександрович Бурдавіцин.

Протягом години надійшло 4 звернення від мешканців міста Конотопа, в яких порушувались питання ремонту сходин з вул.Богдана Хмельницького на ринок «4 платформа», прибирання занедбаної будівлі та благоустрою території навпроти магазину «Екомаркет»,  причини увімкнення вуличних ліхтарів у денний час у районі «Загребелля», незадовільного теплозабезпечення в квартирі по вул. Будівельників 28.

Загалом, кожне питання Максим Олександрович уважно вислухав і детально роз’яснив заявникам, як вирішити ситуацію, а ті питання, що потребують більш детального вивчення та опрацювання, були передані на розгляд відповідним службам для вирішення.

Нагадуємо, що всі громадяни мають можливість поспілкуватись із представниками місцевої влади в телефонному режимі, довірити свої проблеми, поставити питання та висловити пропозиції за допомогою «гарячої» телефонної лінії, що відбувається кожного вівторка з 9 до 10 години. Телефон для зв’язку: 15-06.