Наприкінці минулого тижня за сприяння відділу міської раду у справах молоді та спорту в стінах Політехнічного технікуму КІСумДУ відбувся міський фестиваль молодіжної творчості «Студентська весна – 2015»,  серед навчальних закладів міста І – ІV рівнів акредитації. У фестивалі взяли участь студенти та учні ПТКІСумДУ, ДПТНЗ «Конотопське ВПУ», КІСумДУ, Конотопського медичного училища, ІПТКІСумДУ. Загалом програма фестивалю складалася з 42 художніх номерів.

Учасники фестивалю демонстрували свою майстерність в 6 номінаціях: народний та естрадний вокал (соло, малі форми, ансамбль), народна, класична та сучасна хореографія, театральне мистецтво СТЕМ та художнє читання, індивідуальне музичне виконання. Цьогоріч до складу журі ввійшло по 2 спеціалісти в кожній з категорій, що дозволило зробити результати конкурсу значно  об’єктивнішими.

Атмосфера в залі панувала надзвичайно дружня, студенти гучними оплесками зустрічали всіх, хто виходив на сцену, незважаючи на те, з якого навчального закладу ті чи інші виступаючі.     «Подібні фестивалі, на мою думку, є надзвичайно важливими та актуальними в умовах сьогодення. Саме вони дають можливість кожному реалізувати свої здібності та не аби як піднімають дух патріотизму в молодіжному середовищі», – зазначила заступник міського голови Тетяна Миколаївна Шерудило.

За результатами конкурсі всі учасники отримали грамоти та цінні подарунки, які цього року були надзвичайно патріотичні.