З нагоди відзначення дня міста в центрі Конотопа вдало відбулися змагання з кіберспорту в дисципліні «WORLD OF TANKS».

У турнірі взяли участь 7 команд з нашого міста: «Бабушкины пирожки», «Раки не пройдут», «Турбо», «Спартанці», «Львы», «Слоны» та «Angel» та команда «SumyCyberSport» гостей з м.Суми.  В кожній з команд було по 7 осіб. Боротьба була надзвичайно запеклою, попри всі технічні проблеми, що виникали в рамках проведення заходу, його учасники та організатори залишилися задоволеними, не злякав їх навіть дощ, що двічі зривався в ході проведення заходу.

Особливістю заходу стало  те, що участь та організаційну підтримку  в його проведенні надали представники обласної організації  «Wargaming», які зробили вагомий особистий внесок в його проведення.  Гравці цього разу отримали професійного коментатора, без якого змагання не були б такими цікавими.

Попри те, що початок змагань був о 18.00, а завершення змагань відбулося о 3.00 ночі, вже 6 вересня учасники радо провели церемонію нагородження, призи для якої були надані телекомунікаційною компанією «Зурбаган» та членом виконавчого комітету Конотопської міської ради Олександром Олександровичем Шосталем.

«Якщо молоді це цікаво, то ми готові підтримувати подібні заходи повсякчас, незважаючи на їх складність», – зауважив представник керівництва телекомунікаційної компанії «Зурбаган» Олександр Георгійович Рошкован.

Усі учасники та глядачі заходу висловлюють вдячність відділу міської ради у справах молоді  та спорту та відділу культури та туризму Конотопської міської ради в особі директора МЦКіД «Кінотеатр «Мир» Немолот Людмили Олександрівни.

«Підтримка ініціатив молоді – це основна задача відділу, навіть якщо раніше подібних заходів не було, адже йде час, наше суспільство все більш стає  комп’ютеризованим, і  якщо це цікавить та захоплює молодь, то ми зобов’язані їх розвивати та підтримувати», – коментує змагання начальник відділу у справах молоді та спорту Ольга Качура.

Надзвичайно важливим в рамках сьогодення є те, що представники влади радо підтримують починання молоді та, попри усі фінансові та організаційні проблеми,  намагаються проводити подібні заходи на гідному рівні.

Зважаючи на кількість учасників  та глядачів, подібні змагання відтепер стануть традиційними для нашого міста, тож побажаємо їх учасникам та організаторам наснаги й в подальшому.