KONZERT V4ERA1 листопада 2015 року в м.Київі проходив XIX Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Веселі канікули осені-2015». Конкурсні прослуховування відбулися в академічному, фольклорному і естрадному жанрах інструменталістів, співаків, танцівників.

До складу журі увійшли заслужені діячі мистецтв України: Сергій Горбенко, Лариса Горенко, Леонід Дехтяренко, Микола Єрошевський, Олександр Мирошниченко, заслужена артистка України Лариса Недін під головуванням заслуженого діяча мистецтв України Віктора Герасимова.

У конкурсі брали участь понад 200 учасників з Київської, Харківської, Одеської, Волинської, Запорізької, Сумської та інших областей України.

Учні Конотопської дитячої музичної школи №2 Дудінова Марія та Дуниліна Агнія (фах фортепіано, викладач Валентина Смирнова) розкрили свій талант у сольних виступах та в дуеті. Як підсумок обдаровані піаністки здобули перемогу і нагороджені дипломами лауреатів І премії, а також виступили у гала-концерті лауреатів конкурсу.