31 липня, у вівторок, відбулась «гаряча» телефонна лінія з міським головою Василем Дзедом. Протягом години мешканці міста, зателефонувавши на номер 15-06, могли поспілкуватися з та поставити свої запитання очільнику міста.

На номер «гарячої» лінії надійшло одинадцять дзвінків. Переважно городяни зверталися з питань, які стосуються житлово-комунальної сфери: водопостачання, ремонт покрівель, спилювання дерев, укріплення будинків, вивіз сміття з кладовища.  Також, мешканців міста цікавили питання, які стосуються пасажироперевезень зокрема руху маршрутного автобусу №2, відновлення освітлення по вулиці Ціолковського та інш.

На більшість питань під час «гарячої» лінії міським головою було надано вичерпні відповіді, а з інших відповідальні керівники отримали доручення вирішити їх згідно чинного законодавства протягом найближчого часу, про що проінформувати заявників.

Нагадуємо, що «гаряча» телефонна лінія із керівництвом міста працює щовівторка з 9.00 до 10.00. Звернутися зі своїми питаннями ви можете за номером 15-06.