5gryp
3 вересня у приміщенні ДНЗ №7 «Золотий ключик» були урочисто відкриті 5 дошкільних груп. З нагоди такої події привітати колектив навчального закладу та батьків маленьких вихованців завітало чимало почесних гостей: міський голова Василь Дзед, керуючий справами міськвиконкому Анатолій Фалько, начальник відділу освіти Конотопської міської ради Тетяна Шерудило, голова профспілки освітян Олена Бугара та провідний спеціаліст сектору загально-середньої та дошкільної освіти Оксана Гуминська.

 Урочисту місію перерізання символічної стрічки виконав міський голова Василь Дзед, який привітав працівників ДНЗ «Золотий ключик» та батьків дошкільнят, які навчатимуться у додатково створених групах.

«Сьогодні у нас гарна подія: ми відкриваємо 5 дошкільних груп для 100 маленьких конотопців, які відтепер навчатимуться в цьому дитячому садочку, – зазначив Василь Іванович. –  Я радий за молоді конотопські сім’ї, які зможуть віддати своїх дітей на виховання у добре підготовлений дитячий садок.

Дякуючи гостям за теплі слова, маленькі вихованці підготували чудовий концерт з піснями і танцями, з казковими героями Буратіно та Мальвіною, які допомогли завідуючій дошкільного навчального закладу Наталії Рижковій відчинити символічні двері до країни знань.