VALYANA KARTYNA25 листопада у міському центрі культури і дозвілля «Кінотеатр «Мир» відбулося відкриття виставки «Тепло акварелі».

На виставці було представлено роботи виконані в оригінальній техніці – вовняна акварель. Акварельний живопис виник в Китаї у II столітті до нашої ери, і звідти дійшов до нашого часу.

Завдяки майстриням Єврейського общинного центру «Естер» присутні на виставці гості мали змогу насолодитись чудовими роботами. Під час виконання робіт майстрині продемонстрували високий рівень володіння технікою.

На заході були присутні учні шкіл, мешканці міста та представники місцевої влади. Головний спеціаліст відділу культури і туризму міської ради Павло Степанідін привітав присутніх, відзначив високий рівень професіоналізму майстринь, подякував їх за активну участь у загальноміських заходах та вручив подяку начальника відділу культури і туризму Конотопської міської ради.

Майстриня Тетяна Супрун розповіла про обставини, що спонукали її до вивчення даної техніки, особливості та специфіку даної тематики виготовлення робіт.

В рамках заходу відбувся майстер-клас, в якому взяли участь усі бажаючи, як школярі, так і дорослі.

Виставка буде тривати до 21 грудня. Запрошуємо усіх бажаючих переглянути роботи наших талановитих конотопчан в центрі культури і дозвілля «Кінотеатр «Мир»  за адресою пл.Миру 4, в робочі дні з 8.00 до 17.00, у вихідні з 12.00 до 15.00.