d1Ініційовані міським головою Артемом Семеніхіним заходи щодо організації дозвілля дітей користуються неабиякою популярністю серед малечі та дорослих. Конкурси, вікторини, весела музика, подарунки, мильні бабульки, штучний сніг, лазерне шоу – це те, що викликає захват у дітей, допомагає поринути у світ дитинства дорослим, відволіктися від буденності та відпочити душею.
Організатор заходу – міський краєзнавчий музей ім. О.М.Лазаревського на чолі з Артуром Мокроусовим, роблять все, щоб зарядити оточуючих позитивом, енергією та незабутніми враженнями. Запальні, а разом з тим добрі, дружелюбні ведучі – Христина та Ліля, звукооператори Олег та Дмитро – це ті люди, які вкладають свою душу та всім серцем роблять добру справу – дарують свято оточуючим. Цього разу долучилася до організації заходу і міська федерація Тхеквандо та Хапкідо, спортивна зала єдиноборств яких знаходиться по вул.Металістів, 2. Президент федерації – Дубовенко Юрій Володимирович та тренер Окунь Олег Васильович підтримали ініціативу міської влади культурного дозвілля, адже і самі займаються вихованням культурного, патріотичного, здорового покоління.
Бажаємо всім дітям здоров’я, гарного відпочинку, сили, енергії, насолоди погожніми літніми днями та незабутніх вражень від шкільних канікул та пори дитинства. А ми можемо лише сказати «До нових зустрічей!», адже за сприяння Артема Семеніхіна організація дозвілля містян і надалі буде здійснюватися під керівництвом відділу культури і туризму на чолі з Оленою Шинкаренко.d7d10
Все буде Україна!

d14

 

 

 

 

 

 

d20