31 березня 2017 року, у рамках обласного культурно-мистецького фестивалю «Квітуй в любові і добрі, Сумщино, край благословенний!», відбувся звітний концерт творчих колективі міського будинку культури «Сучасник», де колективи відзвітували перед громадою за проведену роботу протягом 2016-2017 навчального року.

При міському будинку культури «Сучасник» працює три хореографічні колективи: колектив сучасного танцю «Едельвейс» (керівник Наталія Прокопець), колектив сучасного танцю «Ла Стайл» (керівник Тетяна Грищенко) та ансамбль бального танцю «Тріумф» (керівник Антон Васюта). Загалом під час концерту було задіяно більше двохсот вихованців.

Гарним доповненням концертної програми стали  виступи вокалістів дитячої музичної школи №2, під керівництвом Вікторії Осташко: Нікіти Іщенка, Анни Осадчої, Катерини Петрушенко, Катерини Тимошевської, Олександри Черненко та Альони Шевченко, які були нагороджені грамотами начальника відділу культури і туризму міської ради за внесок у творче життя міста та участь та участь у звітному концерті творчих колективів міського будинку культури «Сучасник».

Під час урочистої частини з вітальним словом виступили начальник відділу культури і туризму міської ради Олена Шинкаренко та депутат Конотопської міської ради Віталій Гланц, які привітали учасників концерту та глядачів та побажали вихованцям колективів та керівникам творчої наснаги та нових здобутків. Олена Володимирівна наголосила про активну підтримку в поповненні матеріально-технічної бази закладу з боку депутата Конотопської міської ради Віталія Гланца, оголосивши йому подяку.

Директор міського будинку культури «Сучасник» Юлія Королевська  подякувала батькам за підтримку  творчих колективів та нагородила кращих вихованців грамотами начальника відділу культури і туризму міської ради.

Фінальним акордом концертної програми став спільний виступ колективів під вибухи феєрверку з конфетті.DSC_1778