Talantu rodunu
Діти в родині – це, поза сумнівом, щастя, а коли ці діти ще й талановиті, то це щастя, помножене на їх кількість.  

27 лютого 2014 року в залі Конотопської дитячої музичної школи №2  зібрались обдаровані діти з багатодітних та малозабезпечених сімей для участі у міському етапі Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Таланти багатодітної родини».

Конкурс проводиться за ініціативи організації Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» та сприяння відділу у справах молоді та спорту Конотопської міської ради, відділу культури і туризму Конотопської міської ради та управління соціального захисту населення Конотопської міської ради.

У конкурсі змагалося 27 учасників в номінаціях: вокальне мистецтво, музичне виконання, образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво, художнє та авторське виконання.

Поки журі конкурсу підраховувало результати учасників, присутні мали змогу насолодитись концертною програмою, підготовленою учнями старших класів дитячих музичних шкіл №1 та №2.

Переможці та учасники конкурсу отримали призи та теплі привітання від завідувача відділу у справах молоді та спорту Конотопської міської ради Юрія Леміша, завідувача відділу культури і туризму Конотопської міської ради Олени Шинкаренко та голови Конотопського відділення Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» Олени Кисельової.

Переможцями конкурсу стали:

– у номінації «Вокальне мистецтво»:

І місце – Нікітіна Катерина;

– у номінації «Музичне виконання»:

І місце – Любива Мілана,

ІІ місце –  Квач Катерина,

ІІІ місце – Мотузка Ксенія та Губанова Яна;

– у номінації «Образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво»:

І місце – Бикова Катерина,

ІІ місце –  Задорожний Микола,

ІІІ місце – Куца Софія;

– у номінації «Художнє та авторське виконання»:

І місце – Лупішко Ілона,

ІІ місце –  Лях Тимофій та Лях Євгеній.

Уміння знаходити обдарованих та здібних дітей – талант, уміння їх вирощувати – мистецтво. Але найважливішим є любов до дитини!