konkЯк відомо, приблизно третину свого життя ми проводимо на робочому місті, воно стає для нас другою домівкою, а колектив – другою родиною. Тому за ініціативи Управління Держпраці у Сумській області та з нагоди святкування Дня охорони праці в Україні протягом квітня-травня 2016 року серед підприємств міста проведено конкурс на краще робоче місце.

19 підприємств, установ, організацій міста отримали листи з рекомендаціями щодо участі у міському конкурсі на краще робоче місце, а також 19.04.2016 на сайті Конотопської міської ради викладено інформацію щодо проведення в місті заходів з нагоди Дня охорони праці. Нажаль не всі підприємства міста відгукнулися на заклик, тому в конкурсі взяло участь 5 підприємств міста – це ПрАТ «Конотопський хлібокомбінат», Філія «Конотопський елеватор» ТОВ «Агро-поліс», ТОВ «Мотордеталь-Конотоп», КП«Теплогарант», ТОВ ЖЕД «Південна».

Вітаємо працівників міста Конотоп чиї робочі міста є кращими:

Гопту Світлану Василівну – робоче місце пекаря 1-ї хлібопекарської лінії ПрАТ «Конотопський хлібокомбінат»;

Костюк Ларису Володимирівну – робоче місце старшого техніка-технолога зі збирання та переробки зерна Вирівської виробничої дільниці Філія «Конотопський елеватор» ТОВ «Агро-поліс»;

Петрушу Володимира Анатолійовича – робоче місце пічника ТОВ ЖЕД «Південна»;

Бойко Сергія Миколайовича – краще робоче місце токаря №5-145 дільниці механозбірного оснащення ЦВІіО ТОВ «Мотордеталь-Конотоп».

Всіх працівників буде нагороджено на робочих місцях грамотами міського голови.

Щиро дякуємо підприємствам, які відгукнулися на призив спільноти, а також працівницям, які виконують свою роботу не тільки konk1професіонально, а і безпечно.

Керівники підприємств, установ  та організацій пам’ятайте, що безпечне і відповідальне виконання посадових обов’язків потрібно заохочувати. Маємо надію, що наступного року побачимо серед  переможців конкурсу на краще робоче місце представників більшої кількості підприємств, установ та організацій міста Конотоп.

 konk2konk3